Klímavédelem

Nálunk a környezetvédelem az elsődleges szempont.

Tudjuk, hogy az e-kereskedelmi szállítások nyomot hagynak a környezeten, ezért támogatjuk a Shopify Planet közreműködésével a legmodernebb vállalatokat, amelyek segítenek eltávolítani a szén-dioxidot a levegőből.

Együtt a résztvevő vállalkozások…

  • Több ezer tonnányi szén-dioxidot szűrtek ki a légkörből

  • Milliószámra biztosítottak karbonsemleges szállítást

Nézzük hogyan működik:

Minden rendelésünk esetén egy speciális képlet segítségével számítjuk ki az előzetes szállítási kibocsátásokat. A bevételünk egy része ezután szén-dioxid eltávolító vállalatokhoz kerül, amelyeket a Carbon Direct tudósai ellenőriznek. Ezek a vállalatok pedig eltávolítják a szállításaink által létrehozott szén-dioxidot. Az extra pénzek pedig a szén-dioxid eltávolító technológiák további fejlesztésére fordítódnak.

Ismerjük meg néhány vállalatukat, amelyek segítenek eltávolítani a szén-dioxidot a levegőből.

Grassroots Carbon

Video preview unavailable in editor.
 

A Grassroots Carbon segíti a gazdákat abban, hogy megváltoztassák földhasználati gyakorlataikat, javítsák a talaj és az ökológiai egészséget, ezzel növelve a talajban tárolt szén-dioxid mennyiségét.

DroneSeed

Drones over a forest

Az erdőtüzek sújtotta területeken a DroneSeed új technológiákat alkalmazva kombinálja a hagyományos erdőtelepítési gyakorlatokat, hogy újra erdősítsék és enyhítsék az éghajlatváltozás miatt bekövetkező erdőpusztulás növekvő veszteségeit.