50% OFF
Ha három terméket vásárolsz, a legolcsóbbat féláron kapod!
Más kedvezménnyel nem összevonható.

A szakember egyik legkellemetlenebb esete, amely sajnos elég gyakran előfordul, amikor a vendég késve érkezik az időpontra. Függetlenül attól, hogy ez kinek a hibája, hibás-e egyáltalán bárki, igyekszünk olyan megoldást találni, amellyel a vendégünk örömmel távozhat, ugyanakkor szem előtt kell tartanunk, hogy a késés ne legyen hatással a következő vendég megbeszélt időpontjára. Lássuk, milyen praktikák állnak rendelkezésünkre ilyen esetekre:

Színezett géllakk alapok

Géllakkos vendég esetén nagyjából a szolgáltatás idejének egy harmadát jelenti az alapréteg után a szín felkenése, így késés esetén jelentősen gyorsítjuk a folyamatot, ha nem géllakk színt választunk a vendég számára, hanem színezett géllakk alapot, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen lépésben készítsünk alapréteget, C-ívet és színt. A színválaszték már most sem mondható kevésnek: a rengeteg féle nude szín mellett találunk már tejfehéret, pasztellszíneket például rózsaszínt, kéket, lilát, zöldet, illetve apró csillámokkal dúsított, effekt hatásokat is. Ezeket lámpázás után már csak a rugalmas fényzselével kell fedni, és kész is az ápolt, tartós géllakkozás.

Műköröm cover anyagokból

Hasonló a helyzet műköröm esetén, itt is használhatunk nude színű vagy csillámos anyagokat (például Build&fill zselék, Cool protein cover zselék, Latte white zselé, Milky white soft zselé, Acrylgel Cover, Acrylgel Prime cover és csillámos anyagok), amelyek segítségével az elkészült köröm felületét finoman megreszelve nincsen szükség semmilyen más színre, a fényzselé felvitelével elkészül a csodaszép köröm, ezzel megspórolva az idő nagyjából 20-25%-át.

Reverse tip

Ha nem töltésre, hanem építésre lenne szükség, de idő szűkében vagyunk, akkor nagy segítség lehet a reverse tip vagy más néven acrylgel tip technika, ahol a tip belsejébe visszük fel az anyagot (acrylgel, porcelán vagy sűrűbb állagú építő zselé), kötés után a tipet pedig eltávolítjuk a köröm felületéről, így gyakorlatilag egy épített körmöt kapunk, amelyet a még gyorsabb folyamat kedvéért használhatunk a fent említett cover vagy csillámos anyagokkal, így a normál építéshez képest akár 30-40%-ot is spórolhatunk az elkészítési időn.

Full coverage tip

Szintén abban az esetben, amikor hosszabb körmöket szeretne a vendégünk, viszont a géllakkok közül szeretne egy kiválasztott színt, akkor a gyorsítás végett bátran ajánlhatjuk a full coverage tipeket, ahol 4-féle forma közül választhatunk, és pillanatok alatt elkészíthetjük az erős, mégis vékony körmöket. A tip felületére mattítás után csupán a kiválasztott színt és a rugalmas fedőt kell felvinnünk, így nagyjából picit több idő alatt, mint egy géllakkozás készíthetjük el a körmöket.

Nem kell tehát akkor sem kétségbe esnünk, ha már bőven eltelt a megbeszélt időpont, de a vendégünk még nem érkezett meg, hiszen okosan, ezekre az esetekre felkészülten könnyen találhatunk olyan megoldást, amivel a vendégünk is elégedett, és mi sem csúszunk bele a következő időpontba.

Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések