Piros lakk hétköznapra, ünnepi alkalomra

Piros lakk hétköznapra, ünnepi alkalomra

Ha némi kétséged is lett volna afelől, hogy a piros a hónap színe, nézz csak szét egy kicsit magad körül, és azonnal bizonyosságot nyer, ha beköszönt a december, akkor minden (vagy legalábbis majdnem minden) piros színben pompázik. Az adventi kalendáriumok és a különféle karácsonyi dekorációk, de ilyenkor kerülnek elő a szekrény mélyéről a piros színű, karácsonyi csúnya pulcsik, a pihe-puha kötött ruhák, a piros harisnyák és természetesen a hagyományos vagy a csillogós piros körömlakkok és gél lakkok is.

Hosszú évszázadok óta a piros a karácsony tradicionális színe. Bár feltűnik mellette még a zöld és az arany is, mégis a téli ünnepek legmeghatározóbb színe a piros és annak minden árnyalata. Ez az év többi napján is igazán népszerű, nagyon dögös, nagyon nőies szín – mondhatni – egyike a legtöbbször kért árnyalatoknak. Kezdő és tapasztaltabb manikűrösök is bátran ajánlják olyan vendégeiknek, akik olykor tanácstalanabbak a megfelelő színt illetően, de azoknak is, akik szeretnek mindenben (még a színválasztásban is) manikűrösük tanácsára hagyatkozni. Egy piros manikűrrel nem nagyon lehet melléfogni sem a hétköznapokban, sem ünnepi alkalmakkor. A szürke, borús késő őszi, kora téli napokba színt, életet, ragyogást visz egy piros gél lakk, míg az ünnepnapok fényét csak emeli egy-egy igényesen kidolgozott, ízléses piros manikűr.

A karakteres bordó is jó választás

Azok, akik túlzásnak érzik a mézeskalács, hóember, télapó, csillag, karácsonyfa motívumokkal díszített körmöket, és az ünnepek közeledtével valami egyszerűbbre, letisztultabbra vágynak, számukra is jó választás egy tündöklően szép piros manikűr. Aki idén úgy dönt, hogy a tematikus körömfestés helyett csupán egy hangsúlyos ünnepi színt választ, annak ajánljuk a The Red Classics sorozatunkból a Red Grape fantázianevű árnyalatot, ami egy mély, mégis selymesen karakteres, egy testes vörösborra emlékeztető árnyalat.

Perfect Nails

Szólj hozzá

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.